Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Het bestuur van de Vereniging van Eigenaren Noorderplassen, nodigt haar leden uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) op maandag 23 april 2018. Loocatie: Restaurant BoatHouse, Noorderplassenweg 150, Almere. Aanvangstijd 20:00 uur. Koffie en thee staan klaar vanaf 19:30.

Surfspullen gevonden

Enkele weken geleden is er bij onderstaande een blauw-witte windsurftas aangespoeld met windsurfzeilen en andere onderdelen voor een surfplank.
Het is door de rechtmatige eigenaar af te halen op Land in Zicht 35, graag van te voren even bellen met Marjolijn van Kempen op: 06-53887440.

Aangespoeld na westerstorm

Na de storm afgelopen januari, is er bij de heer Ochse een grote watertank aangespoeld (zie afbeelding). Wanneer u een soortgelijke tank vermist met afmetingen zoals bekend bij de heer Ochse, gelieve contact met hem op te nemen via:
Frenk Ochse
Land in Zicht 9
1316 VJ  Almere
Mob: 0622513934
emailadres

Watertank_1000 liter

Vacature bestuurslid VvEN

Per direct zijn wij op zoek naar twee enthousiaste bestuursleden (m/v), met de onderstaande eigenschappen:

• Woonachtig in Noorderplassen-Oost
  • Enige ervaring in bestuurswerk