Lidmaatschap

De tekst op de homepagina van onze website geeft een indruk van de activiteiten van de Vereniging van Eigenaren Noorderplassen.

Om lid te worden van de VvEN kunt u een formulier hier downloaden , dat u na invulling en ondertekening kunt inleveren op het adres dat op het formulier is aangegeven.

U vindt de adresgegevens van onze vereniging ook rechts op deze pagina.

Na ontvangst van uw formulier en uw inschrijfgeld ontvangt u van ons een bevestiging in de vorm van een welkomstbrief.

Mocht u vooraf nog vragen hebben dan kunt deze stellen via het contactformulier op deze pagina. Met het invullen en versturen van dit formulier laat u op geen enkele manier gegevens achter in de database van deze website.

Contributie

De contributie voor 2017/2018 zoals vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) op 8 mei jongstleden, bedraagt EUR 85,- all-in. Deze afdracht bestaat uit een reservering voor het zo breed mogelijk maaien van de vaargeul en de private tuintjes, alsmede voor mogelijke baggerwerkzaamheden in de toekomst.
Indien het uitdrukkelijk gewenst is de tuintjes niet te laten maaien, wordt u verzocht de Stiwon daarvan schriftelijk op de hoogte te brengen.