Lidmaatschap

De tekst op de homepagina van onze website geeft een indruk van de activiteiten van de Vereniging van Eigenaren Noorderplassen.

Om lid te worden van de VvEN kunt u een formulier hier downloaden , dat u na invulling en ondertekening kunt inleveren op het adres dat op het formulier is aangegeven.

U vindt de adresgegevens van onze vereniging ook rechts op deze pagina.

Na ontvangst van uw formulier en uw inschrijfgeld ontvangt u van ons een bevestiging in de vorm van een welkomstbrief.

Mocht u vooraf nog vragen hebben dan kunt deze stellen via het contactformulier op deze pagina. Met het invullen en versturen van dit formulier laat u op geen enkele manier gegevens achter in de database van deze website.